11.11.2014 - SALI

Hayat bilgisi dersinde Trafik ile ilgili etkinliği öğrencilerimize yaptırdık, ÇK s.29 evde kontrol ediniz.

Öğrencilerimize yeni aldığımız hikaye ve çocuk bilim kitaplarını tanıttık. Bu gün sabahtan 1 öğlenden sonra 1 saat olmak üzere iki saat okumaya ayırdık. Eve aylık kitap okuma formu gönderiyorum, bu formu beraber doldurunuz, Öğrencimizin kitabı okuduyğundan emin olduktan sonra listeye yazınız. Kitapla ilgili beraber soru-cevap yapabilirsiz.

Okuma formu üzerinde ki açıklamayı okuyunuz. Bu günden itibaren form günlük doldurulacak. Ay ortasından başladığımız için 11. sıradan başlayabilirsiniz.

Her gün ne kadar süre ve sayfa kitap okuduğunu form üzerinde doldurunuz. Mutlaka öğrencimizin yanında imzalayınız. formlar her ayın 1. de okula gelecek ( unutursam hatırlatın lütfen :) )

Kitabı bitiren evde ki ya da sınıfta ki her hangi bir kitabı okuyabilir. Sınıftan kitap alabilir. Öğrencimize kitabını bitirdiyse sınıftan kitap almasını hatırlatınız.

Matematik dersinde saatler konumuza dervam ettik, evde öğlenden önce ve sonra saatlerin yazılışı-okunuşu hakkında tekrar yapabilirsiniz. Kursta yapacağımız eve ödev olarak gönderilen etkinliği tekrar olarak kullanabilirsiniz.

Türkçe dersinde kelime bilgisi konusuna devam ettik. Ödevlerden biri bu konuyla ilgili bu etkinliği de tekrar amaçlı kullanabilirsiniz. Çocukların sözlük bilgisi eksik, sınıfta yeteri kadar çalışma yapamıyoruz, evde sözlükten kelime bulma oyunu oynayınız. Sözlüğü olmayanlar var. Öğrencimizin sözlüğü sınıf içinde olmalıdır.


YARIN 30 SORULUK SEVİYELERİNİ ÖLÇEBİLECEĞİMİZ 
BİR DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ.


EVE GÖNDERİLEN ÖDEVİ BURADAN İNDİR.
ÖDEV VE ETKİNLİKLERİN PDF HALİ


KURS: Yukarıda linkini verdiğimiz etkinlikleri yaptık,
saatler konusunu pekiştirdik
BURADA ki etkinliği yaptık ve BURADA ki etkinliği ödev olarak eve gönderdik.
Saatler konusunu bitiriyoruz, yarın son tekrarımızı yapacağız, evde verdiğim etkinliği konuyu pekiştirmek için kullanabilirsiniz.