21.10.2014 SALI

Hayat bilgisi dersinde dengeli ve düzenli beslenme hakkında konuştuk. Evde bazı öğrencilerimizin tek yönlü beslendiğini, kahvaltı yapmadığını, abur cuburu fazla kaçırdığını öğrencilerimizden öğrendik. Evde bunlara dikkat edelim.

Evde dengeli beslenme için faydalı olan her yiyecekten yeteri kadar yemliyiz, düzenli beslenme için her öğünü zamanında yememiz gerektiğini hatırlatabilirsiniz. ders ile ilgili BURADA ki ödevi göndereceğiz. ( dosya içinde ki dengeli beslenme ve 4 başlıklı kısım ödevdir )

Türkçe dersinde Metnimize kaldığımız yerden devam ettik, ikinci Türkçe dersinde Akıllı defer üzerinden gittik ( 23-24-25 konu tekrarları yapmış olduk )

Matematik dersinde eldesiz toplama işlemini tekrar ederek konuyu bitirdik, yarın eldesiz çıkarma işlemine geçiş yapacağız, evde eldesiz çıkarma işlemi ile ilgili örnekler gösterebilirsiniz, Geçen seneden öğrendiklerini hatırlaması yeterli. BURADA ki pdf'den 3 ve 4. sayfaları ödev olarak göndereceğiz.

5. ders dinlendirici müzik eşliğinde BURADA ki katla kıvır çalışmasını ve örümcek ağı etkinliğini yaptık.

KURS: Ödevlerimizi yaptık, gün içinde ki konuları tekrar ettik. Kalan zamanda BURADA ki dikkat etkinliklerini yaptık.


AŞAĞIDA Kİ ETKİNLİK kursa kalan öğrencilerimizle eve gönderilmiştir, evde BERABER fikir alışverişinde bulunarak yapabilirsiniz, 
Evde oyalansınlar biraz :)



YAZININ DEVAMI AŞAĞIDADIR