23 ARALIK 2013 / PAZARTESİ

Bu gün çok fazla yazmadan okuma üzerinde durarak etkinliklerimizi yaptık, genel tekrarlar yaptık, yarın son tekrarımızı yaparak ses gruplarından 3. süne giriyoruz.

kelime ve cümlelerden oluşan bir tombalayı sınıfta kestik ve tombala üzerinden öğrencilerimiz kendileri arkadaşları ile çalıştılar. Tombalanın parçaları kaybolmamışsa evde tekrar edilebilir :)

Toplama işlemi ile ilgili etkinlikler yaptık, evde basit toplama işlemlerini problemleştirerek yaptırabilirsiniz. Bu dönem programımızda toplama işlemi yok, bu nedenle bu konuda öğrencilerimizi fazla zorlamayacağız. Önümüzdeki dönem konulara hızlı gireceğimiz için konuyu tanımaları amacıyla gösteriyoruz.

Bu gün okuma kitapçığı 2'yi verdik, evde bol bol okutulmalıdır. Kitapçık içinde göstermediğimiz sesli harflerden oluşan heceleri kitapçıkta kullandık, evde sesli harflerin üzerinde yazdırmadan durabilirsiniz. MORİNA kitabı da bu hafta her gün mutlaka okutulmalıdır.

Eve ödev olarak gönderdiğimiz kitapçığı kursta yaptık, kursun ilk saatinde hece çalışması ile kelime tekrarlarımızı yaptık. Etkinliğin arka sayfasında dikkat çalışmasını evde uygun bir zamanda yapabilir.

Bu gün yaptığımız etkinlikleri BURADAN indirebilirsiniz, ya da devamına tıklayarak görebilirsiniz.