22.11.2013 / CUMA

Bu gün ilk iki saatte okulumuzun spor salonunda basketbol oynamaya hazırlık için top sürüş çalışması vb yaptık :) Öğrencilerimiz arasında çok yetenekli olanlar var...Bu haftanın sonunu biraz stres atarak getirdik. Türkçe dersimizde Son tekrarlarımızı yaptık ve ELAT grubunu bitirdik.

Hafta sonu için 3 sayfa ödev ve 1 adet mavi kitapçığı, kursa gelmeyenlere veremediğimiz kırmızı kitapçığı da gönderdim. Bu hafta içinde yapılan tüm etkinlikleri bir araya getirerek özellikle kitapçıklar ve son iki günde verdiğim çalışmaları kullanarak hafta sonu okuma ve dikte çalışması yapmanız varsa kalan eksikleri tamamlamanız çok önemli.
Pazartesi günü i sesine geçeceğiz. Programımızı 1 hafta tekrar yaptığımız için biraz erteledik, tekrarların ve seslere geçişte acele etmememizin sebebi, öğrencilerimiz arasında seviye farklarını en aza indirmek, sınıf seviyemizi genel olarak yukarıya çekmeye çalışmamızdır. Sınıfımızda çok parlak öğrencilerimizin yanında biraz geriden gelen öğrencilerimiz de var, geriden gelen öğrencilerimiz okumakta ve dikte çalışmalarında daha dikkatli çalıştırılmalıdır. Sesler ilerledikçe bu öğrencilerimiz için seviye farkı daha da artacağı için ilk günlerden itibaren sıkı tutmakta fayda var.

Öğretmenler günümüzü hatırlayan, düşünen, yanımızda olan tüm velilerime çok teşekkür ederim. 
Umarım siz velilerimizle birlikte öğrencilerimiz için çok daha güzel şeyleri beraber başaracağız.
GÜN İÇİNDEN RESİMLER AŞAĞIDADIR