21.11.2013 / PERŞEMBE

Hayat bilgisi dersinde okulum ve sınıfım çok temiz konusunu tekrar ettik, çalışma kitabı sayfa 57'deki etkinliği yaptık. Velilerimizde sınıfımızı ve okulumuzu öğrencimizin temiz tutması hakkında sohbet edebilirler.

Okuma yazma öğreniyorum ders kitabı sayfa 26'da T sesi etkinliklerini bitirdik.Türkçe dersinde ELAT grubunu tekrar ettik. Zorlandıkları atlet+le gibi kelimelerin üzrinde durduk le-la eklerinin üstünden geçtik. Defter kullanarak kelimeleri yazdık.

Matematik dersinde sayı çubuklarını kullanarak sayma etkinliği yaptık. 50'ye kadar sayarak sayı çubuklarını onar onar gruplandırdık. 10'ar sayarak sayı gruplarını farketmelerini sağlamaya çalıştık. Evde sayı çubuklarını veya evdeki herhangi bir şeyi kullanarak 100'e kadar ara ara  saydırmaya çalışın. 10'ar 100'e kadar sayabilmeli.

Bu gün pembe kitapçığı dağıttık, fakat renkleri karıştırınca önümüzdeki hafta için planladığım bir kitapçığı dağıttım yanlışlıkla. Kursa kalan öğrencilerimizden kitapçığ geri toplasakta diğer öğrencilerimizle ve gitti, sms ile durumu bildirdim, kitapçık okula geri gönderilecek.

Kursta kırmızı kitapçığı dağıttık. üstünde çalıştık. İlk ders okuma çalışması yaptık, 2. ders etkinlik kağıtları üzerinden pekiştirme çalışmalarına devam ettik.

YARIN ÖĞRENCİLERİMİZ SPOR KIYAFETLERİ VE AYAKKABASI İLE OKULA GELECEK. SPOR SALONUNDA 2 DERS YAPARAK HAFTANIN STRESİNİ ATACAĞIZ :) 
Bu günün etkinliklerinden bir kısmını BURADAN indirebilirsiniz.
Bazı öğrencilerimizden basketbol topu getirmesini istedim, öğrencilerimize hatırlatılabilir.
GÜN İÇİNDEN FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDADIR