15.11.2013 / CUMA

Hayat bilgisi dersinde Trafik ile ilgili konularımıza devam ettik, yaya olarak nelere dikkat etmemiz gerekiyor bunları paylaştık. Hayat bilgisi çalışma kitabı 51-54 arası konuları tekrar ettik, ders kitabı 58'den 61'e kadar evde konuların üzerinde durabilir, resimleri yorumlayabilirsiniz. Yabancılara karşı nasıl davranmalıyız, kendimizi hangi durumlarda güvende hissetmeyiz, güvende olamdığımızı düşünürsek neler yapmalıyız hakkında konuştuk.

Matematik dersinde yeni kitabımızı dağıttık, kitap üzerinden daha önce işlediğimiz konuları hızlıca tekrar ettik, işlediğimiz sayfalar BURADA, evde bu tarz etkinlikler yapılabilir. 

Türkçe derslerinde "T" sesi ile ilgili etkinliklere devam ettik. Açı setinden ve verdiğimiz etkinlik kağıtları üzerinden devam ettik.

Önümüzdeki hafta ELAT grubunu tekrar edeceğiz, elat grubu içerisindeki kelimelerle yeni cümleler kuracağız. Geriden gelen öğrencilerimize sınıf düzeyini yakalamaları için zaman tanıyacağız. Sesleri hızlıca , tam öğrenmeden geçmek sınıf düzeyinde uçurumlara sebep olabiliyor. Sınıf içindeki düzey farklılıkları tüm sınıfı olumsuz etkileyecektir. Hep beraber bu farklılıkları azaltmaya çalışmalıyız. Özellikle evde yapılacak çalışmalarda velilerimize büyük sorumluluk düşüyor.Ödevler aşağıda lütfen inceleyin. Dün gönderilen kitapçığı ve açı grubunun  okuma kitabından 1. kitabı sık sık okutun.

Dikte ile yazabiliyorsa, gönderilen metinleri çok fazla yazdırmayın. 1 kere yazması yeterli. Ödevi cuma-cumartesi ve pazar günlerine 3 güne bölerek planlayarak yaptırın. Bir günde bitirmesi için zorlamayın.

Ara karneleri gönderdik. Ara karneler de genellikle iyi notunu verdik öğrencilerimize, ara karne çizeceğimiz yol hakkında bizlere fikir verebilir. Sadece ders içindeki durumu değil, davranışları da gözeterek derecelendirdik.

HAFTA SONU ÖDEVİNİN BİR KISMINI BURAYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ. ödevler için devamına tıklayın

metin çalışması3_002metin çalışması3_001