7 EKİM PAZARTESİ

DAVRANIŞ ÇİZLGESİNİ VE VELİ MEKTUBUMUZU ZARF İLE GÖNDERDİK
mektup önümüzdeki haftadan itibaren yapacaklarımız hakkında bilgi veriyor, sınıfta ki çalışma yöntemimizi mektupta  anlattık, evde de benzer şekilde çalışırsak daha uyumlu oluruz, öğrencimizin kafası karışmaz. Mektubu davranış çizelgesinin arkasına yazdık. 

Hayat bilgisi dersinde ağız ve diş sağlığımız hakkında konuştuk, bir slayt ile konumuzu destekledik, slayt için BURAYA tıklayın. Okul kuralları hakkında sohbet etiik. Ders kitabı sayfa 26'daki koridorda koşmayalım konusunu işledik, kurallar niçin var, kurallar olmasa ne olur? soruları üzerinde durduk.
    • Türkçe dersinde çizgi çalışmaları yaptık. ilk ders 1 sayfa etkinlik verdik, ikinci ders defterde çalıştık. 
    • Matematik dersinde Açı Matematik kitabı üzerinden sayılara devam ettik.
    • Astronot kes-yapıştır çalışması yaptık
    • etkinliklerini bitirenlere oyun hamuru, yazsil tahtası veya resim yapma seçeneklerini sunduk :)
    • Ödev olarak bir etkinlik kağıdı verdik.
Kurs Çalışması: İlk ders eve gönderdiğimiz ödevi sınıfta yaptık, çizgi çalışmasını doğru yapanların sayfa sonuna kadar yapmasına gerek duymadık, doğru yapılan çizgi çalışmasında öğrenciyi çok fazla sıkmayacağız, İkinci ders Uyum dönemi 6 numaralı kitapçığı dağıttık, kitapçıkta kaşık bulma (s13), nokta birleştirme ( 16 ) pepe boyama sayfası (7) eve bırakıldı. Bunların dışında evde çalışma yaptırılmasına gerek yok. Gün içinde verilen etkinliklerden eksiği varsa evde tamamlanmalıdır.

Gün İçinde Verilen Etkinlikler: yarım sayfa 3 boyama, 1 sayfa astronot kes-yapıştır, 1 sayfa çizgi çalışması, 1 sayfa sayı çalışması ( 3 ve 4 rakamı ) DEVAMINA TIKLAYIN