YARIN NE YAPACAĞIZ 27 EYLÜLDE


  • Hayat bilgisi dersinde duygularımız konusunu işleyeceğiz. Yüz ifadeleri çalışmasını yapacağız. duyguların bize hissettirdiklerini, sinirli, üzgün veya mutlu olduğumuzda neler yapmalıyız, duygularımızı nasıl paylaşmalıyız. Arkadaşlarımızla olan ilişkilerimizde sinirlendiğimizde ne yapmalıyız v.b. konuların üzerinde duracağız.
  • Matematik çalışma kitabında durum, yer, doğrultu, yön belirten kavramlar ile ilgili konuyu işleyeceğiz (10-11-12-13) zaman kalırsa 2 ve 3 rakamlarını sezdireceğiz. ( rakamlar 2. ünitede ayrıntılı olarak işlenecek ) fırsat bulursak geometrik şekilleri göstereceğiz.
  • 2 ders çizgi çalışması yapacağız. Hazırlık kitabında 57'den 60'a kadar yapmaya çalışacağız, Türkçe 2. derste okuma yazma öğreniyorum ders kitabını kullanacağız sayfa 13'de ilk 4 satırı yaptırmıştık, kaldığımız yerden devam edeceğiz.
  • öğlenden sonra 5. derste kes-yapıştır çalışması öncesi uyum çalışma ve kes-yapıştır kitabımızı kullanarak NE DENİR? konusunu işleyeceğiz. Hangi durumda neler söyleriz, nezaket ifadeleri nelerdir vs. sınıf içinde durumları canlandırarak öğrencilerimizin drama ile davranış kazanmalarını sağlamaya çalışacağız
  • Son ders ödevimizi göndereceğiz. Saymalar yapacağız, kes yapıştır çalışmamız bitmezse devam edeceğiz veya sınıf için oyunlar oynayacağız.