26 EYLÜL

  1. Hayat bilgisi dersinde Uyum döneminde kullandığımız çalışma kitabında sayfa 29-27-28-29-30 yaptık, konu hakkında öğrencilerimizle sohbet ettik. Kendimi tanıyorum konusunu fiziksel özelliklerimiz konusu içinde işledik. Doğuştan gelen fiziksel özelliklerimizi konuştuk, büyüdükçe değişen fiziksel özelliklerimi anlattık.Bireysel Farklılıkların zenginliğimiz olduğunu örneklerle anlattık. "bir öğrencinin çok güzel resim yaptığını ama çok iyi koşamayabileceğini, başka bir öğrencinin de hızlı koştuğu halde iyi resim yapamayabileceğini, her insanın bir alanda isterse başarılı olabileceğini vs söyledik.
  2. 2 ve 3. saate Türkçe dersinde çizgi çalışmalarına devam ettik. Setin hazırlık kitabında sayfa 53-54-55-56. sayfaları yapmaalrını istedik, bazı öğrencilerimizin bir kaç sayfası eksik kaldı. Evde tamamlanmalıdır. Üçüncü ders okuma yazma öğreniyorum kitabı sayfa 14-15'i yaptırdık.
  3. 4. saat matematik dersinde 1 rakamını okulistik sayfasından ve elimizdeki slaytları kullanarak gösterdik, nasıl yazıldığını anlattık, setin matematik öğreniyorum kitabı sayfa 3'ü yaptırdık. Çok tekrar yaptırarak öğrenciyi sıkmadık.
  4. 5. derste Oyun hamuru 1 ve 2 rakamlarını yaptırdık, yapan  öğrenciler oyun hamuru ile istediğini yaptı, parmaklarımızı kontrol etmeyi öğrenmeye çalıştık
  5. Kes yapıştır yaptık, kağıdı öğrencimizde bıraktık. son derste ödev kitapçığını( 3 numaralı ) gönderdik, classDojo uygulamasının veli ve öğrenci kodlarını gönderdik. kağıdın geri gönderilmesine gerek yok. Kodları kullanarak uygulamaya girin, daha önce programın tanıtımını yapmıştık. Veli koduyla ilgili sorun yaşayan velimiz varsa mail atabilir ziyagokdogan@hotmail.com.tr bu uygulamaya paZartesi başlayacağız.
hergün öğrencilerimize başarılı olduklarında motivasyon için küçük ödül kağıtlarından veriyoruz, 10 adet toplayana başarı belgesi vereceğiz. Başarı belgeleri her cuma verilecek. tüm hafta en çok ödül toplayan öğrencimizin ismini kapımıza asacağız.

Bugün akıllı tahtamız için projeksiyon askı aparatımızı değiştirdik, velilerimizin katkıları ile mini akvaryumumuzu sınıfımıza koyduk, velilerimiz askıların olduğu bölümü öğrencilerimiz için daha hoş bir görünüme soktular. Sınıfımızı benimseyerek elinden geleni yapan velilerimize teşekkür ederim.

GÜN İÇİNDEN FOTOĞRAFLAR YÜKLENDİ, 
FOTOĞRAFLAR İÇİN DEVAMINA TIKLAYIN