17 EYLÜL

Sınıfımızda 21 erkek 10 kız öğrencimiz var, bu nedenle sınıfta ders düzenini sağlamak için okul kurallarını her fırsatta hatırlatmak durumunda kalıyoruz, evde okul kurallarını hatırlatır, kurallara niçin uyması gerektiği hakkında sohbet edersiniz faydalı olur, biz 1. derste bunun üzerinde durduk. 4sayfa benzer çizgi çalışması yaptık, kimi öğrencimiz çok kolay yapıyor kimi öğrencimiz ise yetiştiremiyor, öğrencimize evde yaparken silgi kullanmamasını, bir kere de çizgilerin üstünden geçmeye çalışması gerektiğini hatırlatın. 2 kes-yapıştırma çalışması yaptık. yarım kalmış çalışmalar evde tamamlanmalı, sınıf geneline göre hareet ettiğimiz için bazı çalışmalar yarım kalabiliyor.

Yarın da benzer şekilde geçecek. Bu hafta kes-yapıştır, çizgi çalışması, serbest resim-boyamalar ile geçecek. Önümüzdeki pazartesi öğrencimiz dolabını kullanmaya başlayacak. dolabında olması gerekenleri daha önce yazmıştık, ders kitaplarından  bu dönem kullanacaklarımızı (1. kitaplar), uyum dönemi kitapları ( öğrenci çalışma kitabı 1, öğrenci çalışma kitabı 2 kes yapıştır.) yedek kırtasiye malzemeleri, temizlik için mendiller vs öğrenci dolabında tutacağız.

Sınıf dolaplarımızın kilitleri takıldı. üstüne isimleri yapıştırdık, üstünde ismi yazılı olan öğrencimizin anahtarını alabilirsiniz, dolap kesinlikle bu hafta kilitlenmeyecek ( hafta sonu temizlenecek ). daha sonra dolap üstüne öğrencimizin fotoğrafını yapıştıracağız.
ÖĞRENCİMİZİN HER GÜN ÇANTASINI VE YAPILAN ETKİNLİKLERİNİ KONTROL EDİN. ÇANTASINI VE BESLENMESİNİ BERABER HAZIRLAYIN.
GÜN İÇİNDEN BAZI FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDADIR