DUYURU

SAYIN VELİMİZ,

Öğrencilerimizin GÜVENLİĞİ için, öğrencimizi SABAHLARI okul kapısından uğurlayınız. Okul kapısında görevli idarecilerle bu konuda lütfen gereksiz ısrara girmeyiniz. / Çantasını bırakmak, kantinden bir şey almak vs ile ısrarda bulunmayınız. Sizleri öğretmeniniz tanıyor fakat diğer çalışanlar tanımıyor. Hassasiyetin güvenlikle ilgili olduğunu, kişisel yargılar olmadığını lütfen unutmayalım. Bu konuda olumsuz davranış sergileyen velileri örnek almayınız, sınıf olarak bizim bu konuda ki tavrımızı destekleyeceğinize EMİNİM. BU KONUDA  SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR.

ÖĞLEN yemeğini evden getiren velilerimiz, sınıf içinde vakit geçirmeyiniz, yemeğini bırakarak, sınıftan çıkınız.  Annesi çalışan ya da gelemeyen diğer canların gözünden bakmaya çalışarak bu konuda ki uyarımızın sebebini lütfen düşünün.

Benimle her önemli konuda her zaman iletişime geçebilirsiniz, telefon ile ulaşamazsanız sms veya mail ile konuyu aktarabilirsiniz.

  • Çantaların hafiflemesi için dolaplarımız var, kullanması için öğrencimizi yönlendiriniz.
  • Beslenme çantasına gerekli yiyeceklerini evden koyunuz.
  • Bazı öğrencilerimiz sadece kantinden beslenmekte, gereğinden fazla harçlık vermeyin, gereksinimlerini beslenme çantasına koyunuz. Suyunun bitme ihtimalini değerlendirerek yanında sadece su parası olması yeterli.
  • Öğrencilerimiz her uyarımıza rağmen sıralarının altını, üstünü kullandıkları kağıt parçaları ile bırakıyorlar. Evde gerekli uyarıların yapılması bize zaman kazandıracaktır.
2. ses grubuna geçtik, öğrencilerimizin bir çoğu ses birleştirmeyi kavradı. Öğrencinizin eksikleri olduğunu düşünüyorsanız, sabırlı davranarak eksik yanlarının ne olduğunu bulmaya çalışın. günlük eve gönderilen etkinlikleri mutlaka kullanın.