13 NİSAN 2015 / PAZARTESİ

Hayat bilgisi dersine iki saat ayırdık, öğrencilerimizle duygularımız ve duygularımızı göstermek hakkında sohbet ettik. Kalan zamanda etkinliğimizi yaptık. Duygularım maskesi yaptık. Ek olarak duyguları belirleyebilecekleri bir etkinliği eve göndereceğiz.
İNDİR:
Duygularım
Değişen duygularım
Duygularım maskesi
Duyguları belirle


3. ders halk oyunlarına katılanları hocamız alınca kalan öğrencilerimizle radyo tiyatrosu dinledik, radyo tiyatrosu özellikle çocukların hayal gücünün zenginleşmesine, ifade yeteneğinde çok etkili. Evde boş zamanlarınızda ailece radyo tiyatroları dinleyebilirsiniz.

Matematik dersinde toplama çıkarma problemlerini tekrar ettik. Uzunluk ölçülerine giriş yapmak için İkea'nın :) sponsoruluğunda kağıt metrelerini kullandık. Öğlen arasında ne görürlerse ölçmelerini istedik. İkea'dan vs kalem ve kağıt sponsor bağışlarına açığız. BURADA ki videolar ile konuya hazırlık yapabilirsiniz.

Öğlenden sonra dışarıda kitap okuduk. Son ders BURADA ki çalışmayı yaptık.

12 öğrencimiz çeşitli sebeplerden dolayı bugün olmadığı için yeni bir konuya geçmedik, tekrarlar yaptık. Yarın uzunlukları tahmin etme konusuna geçeceğiz, hayat bilgisi dersinde değişen duygularımızı tekrar edip, oyunlarımız da değişiyor konusunu işleyeceğiz, Türkçe dersinde Yeni temaya haırlık ve Doğru Spor metnine giriş yapacağız. EVDE GÖZ GEZDİRMENİZDE FAYDA VAR.

ÖDEV: İNDİR