26 MART 2015 / PERŞEMBE

2 ders öğrencilerimizi getirdikleri ile oyun oynadılar, 2 ders İngilizce dersimiz vardı, 1 ders orman haftası için aşağıda vakit geçirdik, 1 ders halk oyunları için öğrencilerin yarısı çalışmaya katıldı, diğer yarısı oynayarak arkadaşları ile vakit geçirdiler.


Bugün ödev vermedik. Kursta konu tekrarı için 30 soruluk bir bölme işlemi etkinliği yapacağız.

Eve ödev olarak vermediğimiz öğrencilerimiz BURADAN indirerek yapabilirler.Nesneleri gruplara ayırarak gruptaki nesne  sayısını ve grup sayısını bulma. Kursta kalan zamanda kelime oyunu etkinliğimizi yaptık. Kursa kalan öğrencilere BURADA ki etkinliği verdik, evde oyalanmaları için :) Kursa kalmayanlara yarın göndereceğiz.

Perşembe günleri öğrencilerimizi artık rahatlatacağız, havaların güzelleştiğinide göz önünde bulundurursak okula da ısınmaları için biraz boşluklar ile nefes almalarını sağlayacağız :)

Perşembe günleri yaratıcı yanlarına odaklanacağız, arkadaşlık ilişkilerini gözlemleyeceğiz, kendi kurdukları gruplar ile çalışmalarını sağlayacağız, uyumlu çalışmaları ile yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamaya çalışacağız. Perşembe günleri ödev vermeyeceğiz.