10 ŞUBAT 2015 / SALI

Hayat bilgisi dersinde evde çocuklarında fikir bildirme ve alınan kararlara yön vermede hakkı olduğu hakkında konuştuk. ÇK'da etkinlikler zil çaldığı için yarım kaldı, evde tamamlanabilir. BURADAN ders içi etkinlik ve ders ödevini indirebilirsiniz.

Türkçe dersinden "Güneşin Aynası Ay" metnine giriş yaptık. Çalışma kitabını kontrol ediniz.

Matematik dersinde Ritmik saymalar konusuna geçtik, ders kitabı sayfa 85-86-87 ve çalılşma kitabı sayfa 68-69 evde tekrar edilmelidir. Evde kitabı olmayanlar bloga pdf olarak yüklemiştik, aratarak bulunuz.
  • 2'şer 30'a kadar ileri ve geri sayabilmelidir.
  • 3'er 30'a kadar ileri ve geri sayabilmelidir.
Matematik ders içi etkinlikler ve ödevini BURADAN ve BURADAN indirebilirsiniz. içinde 1,2,3,4,5 rakamları olan çarpma işlemleri ile ritmik sayma tekrarı yaptık. Etkinlik BURADA.

Son ders Dünya'nın oluşumu ile ilgili belgeseller izledik.

SAYIN VELİ:

Türkçe dersinde 5. Tema Dünya'mız Ve Uzay temasındayız. Evde Türkçe ders kitabı sayfa 55'den 65'e kadar metinleri okuyabilir, size anlatabilir. Yalnız çalışma kitabında ki etkinlikler yapılmamalıdır.

Son ders İzzettin Elmas bey dans çalışmaları için bir form dağıtmıştır, katılmak isteyenler formu doldurup göndermelidir, form üzerinde ki telefon numarasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.