28.11.2014 - CUMA


Türkçe dersinde kelebek şiirini işlemeye devam ettik. Anaduygu nedir, nasıl bulunur anlattık. evde aşağıdaki ders videosunu izleyebilirsiniz.

BURADAN anaduygu ile ilgili etkinlikleri indirip sınıfta yapılanları tekrar edebilirsiniz.
Süreç değerlendirme 1'i yaptık, sonuçları eve karne olarak gönderdik, lütfen yanlış yapılan soruları evde bir daha çözünüz. Sınıfta soruları çözdük.

Dikkatsizlik en büyük sorunumuz, bunu aşmak için evde mutlaka dikkat çalışmaları yapılmalıdır.


TEKRAR DERGİSİ 3.'sünü dağıttık, önümüzdeki hafta işleyeceğimiz eksilen ve çıkanı bulma konusuyla İLGİLİ BİR SAYFA VAR,geçen sene bir basamaklı sayılarda eksileni ve çıkanı bulmayı göstermiştik, isteyen velimiz evde konuyu hatırlatabilir, yaptırabilir.

DEĞERLENDİRME BAŞARISI TATMİN EDİCİ DEĞİL FAKAT, üst sıraların değişken olması ileriye yönelik sınıfımız adına gelişmelerin olabileceğini gösteriyor, sorular çok zor olmamasına rağmen gene dikkatsiz okumadan dolayı kaybediyoruz, ortalamamızın daha iyi olması için yanlış sayısı fazla olan öğrencilerimizin ailelerine büyük iş düşüyor. Konu geçişlerini sınıf ortalamamıza göre yaptığımız için düşük ortalamalar tekrar sayımızı arttıracaktır bu da yeni konulara yeterince zaman ayırmamız için beni zora sokacaktır, EVDE gereken özeni göstermenizi, RUTİNLER yaratabilmek için bir program ve plan dahilinde hareket etmenizi rica ediyorum, ÇOCUKLARINIZ İÇİN.