26.11.2014 - ÇARŞAMBA

Hayat bilgisi dersinde nezaket ifadelerini tekrar ederek sihirli sözcükler üzerinde durduk, olumlu iletişim kurabilmek için nelere dikkat etmemiz gerektiği üzerinde durduk. BURADA ki etkinlikleri kullandık.




Evde nezaket ifadeleri üzerinde durmanız sınıf içinde çocuklarımızın iletişimine fayda sağlayacaktır,  özellikle erkek çocuklarımızla :)

Türkçe dersinde BURADA ki etkinliği yaptık, çocuklara dağıtmadık, tahtaya yansıtarak konumuzu işledik. Metinde giriş, gelişme ve sonuç bölümlerini anlattık, cuma günü de değerlendirme de bir soru buradan gelecek.

Paragraf konusunu da arada anlattık, neden paragraf yapıldığını evde öğrencilerimizle tekrar ediniz.

Kalan zamanda bir hikaye tamamlama etkinliği yaptık, etkinlik BURADA. Hikayelerini bitirenler BURADA ki çoğul ve tekil konusunu hatırlatacak boyama etkinliğini yaptılar.

Matematik çalışma kitabı s. 36'dan itibaren konu tekrarlarımızı yaptık. Evde mutlaka kitap üzerinde kontrol ediniz, eksikleri varsa tamamlayaınız.
Ödev hayat bilşgisi ve Türkçe dersleriyle ilgili. BURADAN indir.
Matematik çıkarma işlemi ile ilgili bir ödev daha verdik, yarın için ödev vermedik. Yarın gezi dönüşü dinlenebilirler, kitap okuyabilirler. Matematik ödevi BURADA.





Kursta ödev için verilen 2 yaprak etkinliği yaptık, kalan zamanda noktalama işaretlerini tekrar ettik, 
BURADA ki kısa etkinliği verdik.