25 EYLÜL 2014 - PERŞEMBE

Hayat bilgisi dersinde Okul ve sınıf kuraları konusunu işledik. Evde bu kurallara uymanın düzeni ve güvenliği sağlamak için saglamak icin gerekli olduğunu bu kurallara okul içinde herkesin uyması gerektiğini anlatabilirsiniz.



OKUL KURALLARI:


Türkçe dersinde ders kitabında kaldığımız yerden parçayı işlemeye devam ettik, eşsesli kelimelerle ilgili BURADA ki etkinliği yaptık. Sesteş kelimelere örnek vererek çalışma kitabında ki etkinliği yaptık. Evde sesteş kelimelere örnekler vererek konuyu kavramalarına yardımcı olunuz.

Matematik dersinde deste-düzine konusuna devam ettik, yaptığımiz etkinlik evde bir daha yapılacak, çocuklar işlem yapma mantığını unutmuş evde bireysel yardımınıza ihtiyaçları var. BURADA ki etkinliği verdik. 3 soruyu yetiştiremedik, evde yapılacak.

İngilizce öğretmenimiz çizgisiz ( resim defterine benzer ) defter istiyor, bilginize

ÖDEV: Hayat bilgisi için sadece 8 soruluk kazanım testi, evde testte ki sorular hakkında sohbet edebilirsiniz. Alfabe sıralama oyunu ve Alfabe şarkısı. Türkçe dersinde eşsesli kelimeler testinin arkasında cümlede kullanma etkinliğini evde yapmalarını istedim, uygun bir zamanda yaptırılmalıdır. Matematik etkinliğinin son 3 sorusuda yetişmedi, o da evde yapılmalıdır. ( aşağıda ki şarkıyı evde öğrenmelerini istedim, söyleyebilenlere teşekkür edeceğiz ) :)