8 Ekim 2013 / Cuma / İyi Hafta Sonları

Hayat bilgisi dersinde doğal felaketler konusunu işledik. doğal felaketlerden korunma yollarına örnekler verdik. Hayat bilgisi çalışma kitabı 48-49 deprem ve sel resimleri göstererek çizmelerini istedik.Diğerlerini evde tamamlayabilir. Doğal felaketler konusunu evde tekrar edebilirsiniz.

Türkçe dersinde A sesi ile ilgili tekrarımızı yaptık. t harfinin yazılış yönünü gönderdik. Verdiğimiz ödevde  t harfi alıştırmaları var, tekrar edilirse hafta içi öğrencimiz daha iyi katılım sağlar.

ELA 1 kitapçığının son sayfasını sınıfta yapmadık, evde okutularak yapılmasını gerekiyor. ELA1 kitapçığı evde iyi tekrar edilmelidir, okunamayan ve dikte ile yazılamayan kelime cümle kalmamalıdır. T-İ 2 kitapçığı pazartesi mutlaka okula gelmelidir. Öğrencilerimiz kitaplarını kaybediyor, bir çok öğrencimizde kitap ve defterler etiketsiz. Kitapların kaybolmaması için etiketlenmesi gerekiyor.

Okuma yazma öğreniyorum ders kitabı 23-24-25 sınıfta yapıldı. tekrar edilebilir. T sesi ile ilgili videoaları öğrencimize izletebilirsiniz.

aşağıdaki resimlerin word halini BURADAN indirebilirsiniz.