29.11.2013 / CUMA

İlk iki dersimizi Oyun ve fiziki etkinlikler dersimize ayırdık, dersimizi salonda işledik. Salonda basketbol ve denge çalışmaları yaptık. Türkçe derslerinde son tekrarlarımızı yaptık, bazı öğrencilerimizin hecelerde eksiği var. Değerlendirme etkinliği yaptık, öğrencilerimize tek tek kelimeleri okuttuk, kolay kelimelerden zorlandıkları kelimelere doğru ilerleyerek sorduk. 19 Öğrencimiz kusursuz okudu, kalan öğrencilerimizin maalesef eksikleri var, tüm velilerimize öğrencimizin durumunu bildiren bir sms attım. Hafta sonunu özellikle iyi değerlendirelim, önümüzdeki iki hafta çok önemli, 2. grup sonunda geri kalan öğrencilerimiz olursa toparlamaları daha zor olacaktır. Bu haftaları lütfen öğrencimize göre planlayın, eksiklerini tamamlamaya çalışın, gönderdiğimiz ödevler eksiklerini tamamlamaya yöneliktir. Ödevin tamamı eksiksiz okunabilmeli ve dikte ile yazılabilmelidir. Eksikleri olan öğrencilerimiz için sms'de durumu belirttim, lütfen ihmal etmeyin. Ödev sayfaları ve etkinlikler açıklamaları ile aşağıdadır.

Ödevler kesinlikle bir günde BİTİRİLMEMELİDİR, cuma bir yaprak, cumartesi ve pazar ikişer yaprak yaptırabilirsiniz. Tekrarlar kesin öğrenmeyi sağlar, bu hafta öğrendiklerimizi önümüzdeki hafta lütfen evde tekrar edin. ÖDEV VE ETKİNLİKLER İÇİN DEVAMINA TIKLAYIN

sınıf çalışması
sınıf çalışması. Son iki metin öğrencilerimize tamamlatıldı, geri kalan beraber yapıldı. 
100'lük tablo...Arkasındaki metinler okunup, dikte ile yazıldıktan sonra öğrencimizin her zaman gördüğü bir yere asılacak. Günde en az bir kere tekrar edilecek.
Perşembe günü ödevini tekrar verdim, hecelerde ki eksiklerin tamamlanması için...



Kelimeler'de eksiği kalmamalıdır. Kelimeyi okuyamazsa hecelerine ayırarak gösterebilirsiniz. Genel olarak sınıfta heceletmiyoruz.
i sesi yeterlilik tablosu: Dikte ile yazamadığı kelime varsa daha fazla çalışmanız gerekiyor demektir.




Dikte ile yazdırılmalıdır. Yazdıktan sonra arka sayfası bir yere asılacak. ( 100'lük tablo)