BU GÜN NE YAPTIK 24 EKİM PERŞEMBE 2013

VELİLERİMİZ İÇİN : 
  • Hayat bilgisi dersinde benzerliklerimiz ve farklılıklarımızı tekrar ettik, fiziksel özelliklerimizi hatırladık. Ders kitabı 37 ve çalışma kitabı 32'yi dün evde yapılabileceğini yazmıştık, yapmadıysanız beraber yapabilirsiniz.
  • Türkçe dersinde e sesi sezdirme çalışmalarını slaytlar ve şarkılarla devam ettik. Açı seti harf defteri sayfa 2'yi yaptırdık, Açı Ödev Çalışmaları sayfa 3-4 yaptırıldı. "e" sesi ile ilgili etkinlik verdik sınıfta tamamladık. Sınıf içi verilen etkinlikler aşağıdadır.
Dünün "e" şarkısını
söyletebilirsiniz.
  • Matematik ders kitabı sayfa 25'den 34'e kadar örüntüler ile ilgili alıştırmaları tahtada yaptık, evde kontrol edilip tekrar edilebilir. Kitapları öğrencilerimiz dolaplarına bırakıyor, cuma günleri kitapları tekrarlar ve kontroller için eve götürebilirsiniz.
  • Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet hakkında konuştuk,dün  izlemeye başladığımız filme devam ettik.
  • Sınıf içinde geçtiğimiz konuları sürekli tekrar ediyoruz. Velilerimizde evde tekrarlara önem vermelidir, öğrenci bir derste tam olarak konuyu öğrenemez, tekrar yapılmazsa konuyu unutur. sınıf içinde bu gün öğrendiğimiz konuyu bir hafta sonra, gerekirse GÜN İÇİNDEN ETKİNLİKLER İÇİN DEVAMINA TIKLAYIN
VERİLEN ÖDEV DIŞINDA KURSTA ETKİNLİKLER VERİLMİŞTİR, 
KURS ETKİNLİKLERİ DE AŞAĞIDADIR.


SÖYLENİŞİ BİRBİRİNE BENZEYEN KELİMELER EŞLEŞTİRİLECEKTİR ÖR: dil-fil / sinek-inek


beşleri sayıcak, kaç tane 5 var?




örüntüleri tamamlayacak


Varlık sayısını karşısına yazacak


varlık sayısını eşleştirecek



 AŞAĞIDAKİ ETKİNLİKLER VELİMİZ İLE BİRLİKTE EVDE TEKRAR EDİLECEKTİR.