8 Ekim, Salı

  • Günün ödevi BURADA.
  • Hayat bilgisi ders kitabı sayfa 26-27 de koridorda koşmayalım ve haydi seçime konuları hakkında sohbet ettik, çalışma kitabı 25'i yaptık. Seçim nedir, niçin yapılır, seçim yapmazsak ne olur, neden oy kullanırız, oyumuzu nasıl kuıllanırız? soruları üzerinde öğrencilerimizle konuştuk. Bu cuma seçim yapacağız...Sınıfımızdan 5 kişi hariç herkes başkan olmak istediği için adaylar kendilerine oy verdiler, geriye kalan 5 kişinin oy verdiği 4 kişiyi aday olarak belirledik. Bu cuma Sınıfımızda seçim yapacağız. 
Ayaktaki öğrencilerimiz başkan adaylığı için aday olan öğrencilerimiz :)
oturanlar ise seçmenler, 5 kişi...
 ADAYLARIMIZ
SEÇİM PUSULALARIMIZI HAZIRLIYORUZ
Cuma sınıfımız sandık başında olacak :)
  • Türkçe dersinde bir ders defter üzerinde 1 ders etkinlik üzerinde çalıştık. Bayram sonrası için alıştırmalar yaptık, e ve l harflerini çizgi çalışması olarak verdik, kesinlikle evde ses olarak verilmemeli. Sadece yazış yönlerini gösterin, satırda ortaya taşırmadan yazmasını sağlayın.
  • Matematik dersinde rakamları pekiştirdik, akıllı tahtada öğrencileri tek tek kaldırarak soruları cevapladık.
  • kes-yapıştır çalışması ile parmaklarımızı yazmaya hazırladık.
  • Yavru kedi hikayesi ile empati kelimesini vermeden kendini başkasının yerine koyabilme hakkında konuştuk. Yanlış bir davranışa ortak olanların da davranışı gerçekleştirenler kadar hatalı olduğunu anlattık, sohbet ettik.
Tahtada yazı çalışması

OY PUSULAMIZ
Kurs Çalışması: Eve ödev oalrak gönderdiğimiz etkinliği yaptık.