10 EKİM / PERŞEMBE

  • Hayat Bilgisi dersinde İstiklal Marşımız ve önemi hakkında konuştuk, İstiklal Marşımızı dinleyerek öğrenmek için ilk adımı attık. Evde istiklal Marşını öğretebilirsiniz.
  • Matematik dersin rakamlar ile ilgili çalıştık, yazılış yönlerini tekrar ettik. Geometrik şekilleri tekrar ettik. Etkinlik sayfaları ve matematik öğreniyorum kitabı ile dersimizi işledik.
  • Türkçe dersinde çizgi çalışmalarını hazırlık kitabından yaptık, eksik kalan yerleri tamamladık. Açı setinin hazırlık kitabı ile artık işimiz kalmadı, kitabından içinde yapmadığımız boyama sayfaları ve basit çizgi çalışmaları kaldı. Basit çizgi çalışmalarını etkinlik sayfalarından yaptığımız için bu sayfaları yapma ihtiyacı duymadık. Sınıfta yeterince boyama yaptığımız için kitap üzerinde ki boyamaları yaptırmadık. Evde öğrencimiz sıkılmadan yapıyorsa yaptırabilirsiniz. Bazı öğrencilerimiz hala seslere geçmeye hazır değiller. Bayram boyunca seslere geçmeye hazır olmayan, çizgi çalışmalarında başarılı olamayan öğrencilerimiz titizlikle çalıştırılmalıdır. 1. sınıfta nasıl başlarsa ilkokul çağı öyle geçer, öğrencinin kendini toparlaması çok daha uzun olur.
  • Ön seçimle adayları belirlemiştik, yarın hayat bilgisi dersimizde konumuzu tekrar anlatım başkan seçimi yapacağız, öğrencilerimiz sandık başında oylarını kullanacaklar.
  • Blog sayfasına mailinizi yazıp otomoatik güncellemeye kayıt olduysanız, güncellemelerden size sistem otomatik mail gönderecektir. Sisteme mail bırakıp unuttuysanız, mail almak istemiyorsanız BURADA yazanları yapın.