Yarın Ne Yapacağız

Hayat Bilgisi: ders kitabı 1 mutlaka gelmeli, fiziksel özelliklerimiz-bireysel farklılıklarımız-dış görünüşümüz konuları üzerinde durulacak, seviyelerine uygun davranışları canlandırarak göstermeye çalışacağız

Türkçe: 2 ders çizgi çalışması yapılacak, açı setinden okumaya hazırlık kitabı gelecek. 

Matematik: ders kitabı 1 ve açı setinden matematik öğreniyorum mutlaka gelmeli, Uzamsal ilişkiler konusunun üzerinde durulacak. Dersin durumuna göre kitap ya da slayt üzerinden öğrencilerimize konumuzu kavratacağız.

öğlenden sonraki son 2 derste uyum kitaplarımızdan kes yapıştır-boyama vb çalışmalar yapacağız, ara ara öğrencilerimize dans ettirip, kısa çizgi filmler izleteceğiz. Kısa masallar ile soru cevaplar yapacağız.

Velilerimizden ricam sabah derse girerken sınıf içinde ve kapı önünde idarenin belirlediği kurallara uymaları. Sınıf temsilcilerimize ulaşmak,  benimle önemli bir konuda görüşmek isteyenler dışında lütfen öğrencimizi aşağıda sıradan gönderelim. Öğrencimizin dolabıyla ilgili kitapları yerleştirecek olan velilerimizden ricam öğrenciler ders girdikten sonra bu tarz işleri yapmaları.

ÖĞRENCİMİZE DERSE GİRMEDEN ÖNCE KİTAPLARINI SIRASININ ALTINA KOYMALARINI TEMBİHLEYELİM, KİTAPLARDA ETİKET MUTLAKA OLMALI.