BUGÜN NE YAPTIK

Hayat bilgisi dersinde davranış çizelgelerini kontrol ettik, çizelgeyi getirenlere ve dolduranlara ödül verdik. Bazı öğrencilerimiz günlük doldurmamış, amacımız kağıdı doldurmak değil, davranış kazanmak, eğer davranışla ilgili kısmı günlük dolduramadıysak boş bırakalım. her akşam yatmadan önce doldurabilirsiniz. Kendim yapabiliyorum konusunu işledik, yapabildiklerimizi ve yapamadıklarımızı öğrencilerimizle ile beraber anlattık. Yardımla yapabileceklerimizi söyledik.

Türkçe dersinde 1 ders kağıt üstünde çizgi çalışması yaptık, 2. ders defterde satır çalışması yaptık, sadece 6 satır yaptık, satırdan çıkmamalarını ve satırda bodrum dediğimiz kısma yazılarını taşırmamalarını söyledik. Tamamlayanlara classdojo'dan +1 verdik :)

Matematik dersinde 2 rakamı ile ilgili etkinliklerimizi tamamladık.

öğlenden sonra ilk ders hayat bilgisinde yarım kalan slaytımızı tamamladık. sohbet ettik. kalan zamanda dans ettik. son ders kes-yapıştır çalışması yaptık, geyik parçalarını keserek boş kağıda yapıştırmalarını istedik, bitiren öğrencilerimize ödül verdik. ClassDojo uygulamamızda +1 verdik.