25 EYLÜL

1. Ders: Görseller yardımıyla okul kurallarını tekrar ettik, temiz olalım konusunun üstünde durduk, sağlıklı beslenme ile ilgili akıllı tahtada uygulamalar yaptık. ( öğrenci tahtada ki beslenme çantasına sağlıklı yiyecekleri sürükleyerek beslenmesini hazırladı v.b. ) 

2 ve 3. Ders :2 ders çizgi çalışması yaptık. Verdiğimiz etkinlik kağıdının dışında açı Hazırlık Kitabı sayfa 49-50-51-52'yi yaptırdık, bazı öğrencilerimiz sayfa 51 ve 52'yi yetiştiremediler. Benzer çizgi çalışmalarını evde yaptırabilirsiniz. Yarım kalanlar evde tamamlanmalı.

4. Ders: Matematik ders kitabı sayfa 10-11-12-13 Çalışma kitabı sayfa 10-11-12-13 görsellerinden faydalanarak dersi işledik, kitap görsellerini tahtaya yansıtarak yön kavramlarını sorarak tekrar ettik.

5. Ders: kes-yapıştır etkinliğimizde pizza çalışması yaptık.

6. Ders: son ders oyun  hamurlarıyla oynayacaktık fakat planı değiştirerek serbest resim yaptırdık. İstedikleri resmi yaptılar. 

Öğlen arasında kursa gelecek öğrencilerimizin velileri ile kurs için kısa bir toplantı yaptık.

GÜNLÜK PLANA GÖRE bu gün 17:30 18:30 arasın da matematik için yön kavramları ( aşağı-yıkarı-yanında-çevresinde-ön-arka-sağ-sol  vs ) hayat bilgisi için sınıf kuralları tekrar edilecek ve yarım kalan çizgi çalışmaları tamamlatılacak...Planda her aile saatleri kendine göre ayarlayabilir...

GÜNLÜK PLANIMIZA GÖRE ödev saatinde 19:30/20:30'da vediğimiz 2. minik ödev kitapçığı yapılacak.