YANDEX DİSK NEDİR?

http://disk.yandex.com.tr/

SINIFIMIZDA KULLANACAĞIMIZ ETKİNLİKLERİ YANDEX DİSK İLE PAYLAŞACAĞIZ. PAYLAŞTIĞIMIZ DOSYALARI İNDİRMEK İÇİN YAPMANIZ HERHANGİ BİR ŞEY YOK SADECE LİNKE TIKLAYIP İNDİRECEKSİNİZ. MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN AŞAĞIDA YANDEX DİSK HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VAR, FAYDASI OLMASI DİLEĞİYLE.
Yandex Disk Nedir?
Yandex Disk günümüzde popülerliğini arttıran bulut dosya depolama servislerinden bir tanesidir. Yandex Disk ile internete bağlanabileceğiniz tüm cihazlar üzerinden dosyalarınıza ulaşabileceğiniz gibi isterseniz önemli dosyalarınızı saklayabileceğiniz ücretsiz bir servistir. Her türlü video, resim, döküman ve kişisel bilgilerinizi saklayabileceğiniz Yandex Disk ile bilgisayarınız bozulsa bile dosyalarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bunun dışında diskinizde bulunan dosyalara nerede olursanız olun sadece bir internet bağlantısı ile ulaşmak da sizin elinizde olacak.
Bu saydığımız özelliklerin dışında Yandex Disk üzerinde barındırdığınız dosyaları istediğiniz zamansevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Sadece dosyalarınıza erişmesini istediğiniz insanları belirlemeniz yeterli olacaktır. Yandex Disk'in bir diğer güzel özelliği de yine Yandex Posta servisi ile aldığınız ve gönderdiğiniz e-postalar üzerinde bulunan ekli dosyaları tek bir klasör altında depolayabilmenizdir.
Yandex Disk tüm bu güzel özellikleri kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmanın dışında, kullanıcılarına üç kolay adımda kolayca ulaşabilecekleri 10 GB'lık disk alanını da ücretsiz olarak sunuyor. Peki Yandex Disk'i nasıl kuracağız ve 10 GB'lık disk alanına nasıl sahip olacağız?