6 ARALIK 2016 / ÇARŞAMBA

Hayat bilgisi dersinde hayalimdeki ev konusunda çocuklarımız iç mimar oldular ve kendi ev tasarımlarını yarattılar.

İngilizce öğretmenimiz izinli, 2 dersi hayat bilgisi ve matematik dersine paylaştırdık.

Hayat bilgisi 2. ders 2. değerlendirmemizi yaptık. Değerlendirme sonuçları BURADA



Matematik dersinde çarpma işlemine okulistik üzrinden devam ettik, BURADA ki videoları evde değerlendirebilirsiniz, tabletten izlettirebilirsiniz. Geçmiş konulardan bir değerlendirme yaptık, değerlendirme sonuçları BURADA BAŞARI BELGELERİNİ GÖNDERDİM.

DEĞERLENDİRMELER sınıfın genel başarısını görmek konu eksiğimizi anlamak varsa eksiğimiz geriye dönerek tamamlamak için yapılmaktadır, değerlendirmelerde ki başarının veya başarısızlığın karneye bir etksiği doğrudan yoktur.

Hayat bilgisi ve matematik değerlendirmelerimizi ingilizce dersinden kalan boşluğu kullanarak yaptık. her iki değerlendirmelerde de konu başarımız iyi. Sınıfta başarıyı arttırmasını istediğimiz bazı öğrencilerimiz var, özellikle onlar için hazırlıyorum KİTAPÇIKLARI, önümüzdeki cuma çarpma işlemi ile ilgili bir kitapçık hazırlayıp vereceğim, kitapçık akzanımlara göre olacak, kitapçık üstünde öğrenilmeyen bir konu kalmazsa tam öğrenme sağlamış olacağız. Okul ve ev arasında iş birliği önemlidir, okulda yapılanlar mutlaka evde değerlendirilmeli ve uyum içinde olmalıdır.

Sayın veli, genel olarak tüm ölçme çalışmalarına karşı olmakla birlikte öğrencilerimi 5. sınıfa tam hazır göndermek istiyorum, sınıf içinde özellikle 2. sınıfta çocuklarımın yaratıcı yönlerine çok çalıştık, bu sene aldığım izinler nedeniyle bu konularda kendimi eksik hissediyorum, genel olarak ortalama bir sınıf kadar bu çalışaları yapabilsekte evde ailece yapılan çalışmalar bu açığımızı kapatacaktır.

Değerlendirmelerde ki başarılarından dolayı bugun ödev yok.

Son ders origami zıplayan kurbağa yapmaya çalıştık, pek beceremedik, evde aşağıda ki videodan faydalanarak yapabilirsiniz.