20.11.2014 - PERŞEMBE

Hayat bilgisi dersinde Planlarım ve uygularım konusunu işledik. Hangi konularda neden plan yaparız gibi sorular sorarak birlikte cevapladık.

Dün işlediğimiz konuyu tekrar ederek etkinliğini çocukların kendilerinin yapmalarını istedim ÇK s33 evde kontrol edilerek eksiği varsa tamamlanmalıdır. 15 soruluk bir değerlendirme ile vücudumuzun bölümleriyle ilgili konumuzu tekrar ettik.

Türkçe dersinde Sağlıklı Yaşamak metnine giriş yaptık. Çevreyi niçin korumalıyız, insanların doğaya nasıl zarar verdiği hakkında konuştuk. İlgili videoları izledik.

2 ders ingilizce dersimiz vardı, ingilizce dersinden ödevleri yok. Okulistik yaprak test s87-88 testini yapmışlar evde kontrol edebilirsiniz.


5. ders rehber öğretmenimiz öğrencilerimizle rehberlik odasında çalışma yaptılar, kalan öğrencilerimizle kitap okuma saati yaptık.


Son ders hikaye tamamlama çalışması yaptık. Öğrencilerimize seçenek sunduk, ya eksik bırakılmış bir hikayeyi tamamlamalarını ya da olay sırası verilmiş resimlere göre bir hikaye yazıp devam ettirmelerini istedik. Kalan hikaye ev ödevi olarak evde yaptırılmalıdır.

Hikayeler BURADA.



KURS
TOPLAMA İŞLEMİYLE İLGİLİ bir ödev verdik.  İNDİR
    KALAN ZAMANDA KURS ÖĞRENCİLERİNE BURADA Kİ ETKİNLİĞİ VERDİK, KALAN BÖLÜMLER EVDE YAPILMALIDIR.