Hafta Sonu Ödevi

40 KİŞİLİK SINIFIMIZDA ÖDEVİNİ YAPMAYAN YA DA AİLESİ İLGİLENEMEDİĞİ İÇİN YAPAMAYAN 2 YADA 3 ÖĞRENCİMİZ MUTLAKA ÇIKIYOR. LÜTFEN ÖDEVLER KONUSUNDA DİKKAT EDELİM...BU YAŞTA KAZANDIĞI ALIŞKANLIKLAR GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ ADIMLARIN BAŞLANGICI OLACAK...


Bu hafta sonu Güneş çemberi ile ilgili çalışmayı yapan öğrenciler hayat bilgisi dersinden olumlu not alacaktır  :)


Ödevle Birlikte Gönderdiğimiz Hatırlatma Notu:
Matematik Ders Kitabı sayfa 131’den 138’e kadar konuyu inceleyip, etkinlikler  yapılacak. Burada ki konular derste işlenmiştir, toplama işleminde verilmeyen toplananı bulmada,  toplamı 10 ve 20 olan sayılarda verilmeyeni bulmayı, zihinden toplama işlemi yapmayı öğrendiler. Evde konuları tekrar ederek eksikleri  varsa giderin. (toplanan+toplanan=toplam)...Türkçe dersinde neden-sonuç ilişkisi, hecelerine ayırma, cümle kurma, sesli ve sessiz harfleri öğrendiler, Türkçe dersi ile ilgili bu konularıda tekrar ederek eksiklerini tamamlayın. Tüm kitaplar okulda dolapta duracak, sadece verilen ödevle ilgili kitap eve gidecektir. Tübitak yayınlarının bazı kitapları öğrenciniz tarafından unutulmuş, sınıfa getirilmemiş olabilir, lütfen evinizde sınıfımıza ait kitap varsa gönderin. Her gün blog sayfamızı ziyaret etmeyi ihmal etmeyin, Çocuklarınız ile ilgili her şeyi mail yolu ile sorabilir ya da arayabilirsiniz.


Yukarıda resmini gördüğünüz hikaye tamamlama etkinliklerinin olduğu bu kitapçığı temin edebilmek için sınıf temsilcilerimizle ya da sınıf öğretmeniniz ile irtibata geçin. Türkçe dersinde yardımcı etkinlik olarak kullanılacaktır. Okuma anlama çalışmaları için bu tarz çalışmalar çok işimize yarayacaktır diye umuyorum.


DEPREM ÇANTASI HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ HAYAT BİLGİSİ DERSİNDEN OLUMLU NOT ALACAKTIR, AİLE BİREYLERİNİZ İÇİN DEPREM ÇANTASININ ÖNEMLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN !!!